Joop Majoor heeft veel ervaring met leerlingen met faalangst en onzekerheid in het verkeer. Door zijn rustige en geduldige aanpak weet Joop leerlingen het (zelf)vertrouwen te geven dat zij nodig hebben om hun rijbewijs te halen. Ook voor mensen die hun rijbewijs al jaren hebben maar niet durven te rijden verzorgt Joop Majoor lessen zodat ze weer zelfstandig de weg op kunnen.

Faalangst en verkeersangst

Ben je zo zenuwachtig als je in de auto zit dat je zelfs vergeet hoe je de auto moet starten? Joop Majoor heeft veel ervaring met leerlingen met faalangst en weet precies hoe hij hier mee om moet gaan. Door zijn rustige en geduldige aanpak slagen zelfs de meest zenuwachtige leerlingen uiteindelijk voor het rijexamen! Ook helpen wij verkeersangstigen weer graag op weg.

Al vaak gezakt?

Ben je al een aantal keer gezakt voor je praktijkexamen en zie je het niet meer zitten? Ook dan kan Joop Majoor je helpen. Het kost misschien een paar lessen extra, maar bij Joop Majoor slaag je altijd.

Posttraumatische Stress stoornis ( PTSS)

Iedereen kan iets ergs overkomen. Daarom kan ook iedereen te maken krijgen met PTSS, hiervoor hebben wij diverse methodieken.